Izmire Meteor Mu Düştü - Nijerya'ya Meteor Düştü Haberi Doğru mu? - MedyaFaresi.com : İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı.

Izmire Meteor Mu Düştü - Nijerya'ya Meteor Düştü Haberi Doğru mu? - MedyaFaresi.com : İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı.. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. O da düştü tam oldu.

İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

EGE Bölgesine Meteor Mu Düştü? İzmir ve Manisa'ya Meteor ...
EGE Bölgesine Meteor Mu Düştü? İzmir ve Manisa'ya Meteor ... from www.antepsonhaber.com
Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e meteor mu düştü ? Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor.

Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'e meteor mu düştü ? Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme:

Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. İzmir'e meteor mu düştü ? Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor.

Türkiye'ye meteor mu düştü? | Ege Telgraf
Türkiye'ye meteor mu düştü? | Ege Telgraf from www.egetelgraf.com
Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? O da düştü tam oldu. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor.

İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

'tam bir görsel şölen olacak'. Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

Kayseri'ye meteor mu düştü? Meteor düşme anı şok etti!
Kayseri'ye meteor mu düştü? Meteor düşme anı şok etti! from te-kayserihaberler-com.cdn.vidyome.com
Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde gökyüzünde beliren ışığın meteor düşmesi olduğu iddia edildi. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarındaki sazlık alanda meydana gelen yangının. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code